Roborock S7: Tot ce trebuie să știți!

Roborock a anunțat lansarea celui mai recent aspirator robot, Roborock S7

Cu Roborock S7, compania s-a concentrat în principal pe capacitățile de curățare. Domeniu in care chiar aveau nevoie de unele îmbunătățiri.

Însă adevărata întrebare pentru Roborock S7, este unde se încadrează în gama mereu în creștere a lui Roborock? Și este cel mai bun robot aspirator pe care Roborock îl are pe piață acum? Vom viza să răspundem la aceste întrebări și la multe altele în acest articol, care vă va spune tot ce trebuie să știți despre Roborock S7.

Ce caracteristici are Roborock S7?

În plus față de multe alte caracteristici pe care Roborock S7 le-a îndeplinit de la aspiratoarele robot anterioare, acesta a adus și o serie de alte caracteristici inovatoare, făcând S7 un robot cu adevărat impresionant.

Ca reamintire, Roborock S7 are LiDAR pentru navigație, care este foarte precis la cartografierea casei dvs. Are, de asemenea, recunoaștere automată a camerei, algoritmi de traseu adaptiv, capacitatea de a seta zone no go, precum și cartografiere pe mai multe niveluri. Mai jos, sunt toate caracteristici noi pe care Roborock S7 le-a încorporat.

Mopul a primit doua mari upgrade-uri pe Roborock S7. Cele două sunt VibraRise și Sonic Vibration Technology.

VibraRise ridică mopul atunci când aspiră camerele cu mochetă/covoare și când se îndreaptă spre doc. În acest fel, covorul dvs. nu se “șterge”.

Odată cu adăugarea tehnologiei Sonic Vibration, S7 va fi capabil să strangă cu laveta mop mult mai multă murdărie din podea. Acest lucru se datorează faptului că acum va curăța de până la 3.000 de ori pe minut cu ajutorul viratiilor.

Rezervorului de apă electric de 300 ml este inclus în achiziția robotului Roborock S7. De asemenea, puteți regla nivelul apei în aplicația Roborock.

Peria rotativa

Roborock a actualizat peria rotativa de pe S7. Acestia au eliminat perii în care se prindea atât de multă murdărie și sa nu uitam de păr. Acum este o perie de cauciuc si este montata mai aproape de podea.

Creșterea puterii de aspirație

Toate aspiratoarele robotizate ale Roborock au fost evaluate 2000Pa pentru aspirație. Ceea ce a forțat industria să facă aspiratoare robot mai puternice. Cu Roborock S6 MaxV, Roborock a împins înainte cu 2500Pa. Și acum această putere este disponibilă pe S7 aruncand toata mizeria în recipientul de praf care are o capacitate de 470 ml.

Bateria de 5200 mAh

La ce bun un robot aspirator cu o baterie mică? Din fericire, Roborock a plasat o baterie cu capacitate de 5200 mAh în S7. Acest lucru îi va oferi suficientă putere pentru a rula aproximativ trei ore cu o singură încărcare.

Ce zici de un coș de gunoi care se auto-goleste?

Roborock nu a anunțat un coș de gunoi care se auto-goleste, dar vine. Mai târziu, în 2021, Roborock intenționează să anunțe o bază de golire automată (este încă la începutul dezvoltării și nu avem încă un nume oficial).

Roborock S7 vine în două culori, la fel ca majoritatea celorlalte aspiratoare robot. Asta este alb-negru. Și pare să aibă un finisaj mat, în loc de un aspect strălucitor.

roborock s7Laveta mop roborockperie principala roborock

Ce este în cutie

Robotul S7, stația de încărcare, un instrument de curățare, o pensulă spiralată, coșul de praf, filtru HEPA, laveta pentru ștergere ( acestea se poate spăla, dar nu sunt incluse piese de rezervă) și manualul de utilizare.

Când va fi disponibil? Și de unde îl pot cumpăra?

Roborock spune că S7 va fi la vânzare începând cu 24 martie și vă va costa 649 USD (aprox 2610 Ron).

Ca și în cazul celorlalte aspiratoare robot, Roborock S7 va fi vandut de catre Roborock doar prin Amazon și distribuitorii oficiali.

Iar la AccesoriiXiaomi.ro o să gasiți toate consumabilele pentru acest robot.


Spor la curățenie :-)

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare