Cumparaturi in siguranta

Cumparaturi in siguranta

Site-ul AccesoriiXiaomi.ro deține un certificat SSL pentru a te asigura ca vei cumpara in conditii de deplina siguranta.

SSL (Secure Sockets Layer) și TLS sunt protocoale standard care au rolul de a cripta comunicarea dintre utilizatori și site-ul care are instalat un astfel de certificat.

Certificatul nostru securizează schimbul de informații dintre user și browser, schimburi ce pot fi informații despre carduri bancare sau orice alte date private.

Astfel, datele transmise de către dumneavoastră către site-ul nostru sunt criptate, ceea ce previne interceptarea datelor pe traseul transmisiei.

Acest certificat vă oferă siguranța că autentificarea pe site este securizată, la fel ca și orice altă activitate pe care o aveți pe site. O informație odată criptată, poate fi decriptată doar de serverul căruia i se adresează. Utilizarea certificatului poate fi verificată cu ușurință deoarece lângă link apare un mic lacăt.

De asemenea, o adresă securizată prin SSL începe cu https și nu cu http.

Notă: în cazul plăților cu cardul online, plata se face prin intermediul partenerului nostru MobilPay.  Astfel noi nu avem contact cu datele dumneavoastra de plată.

Introducerea datelor personale pentru comenzi sau realizarea unui cont nou pe site-ul nostru este o activitate protejată, criptată, pentru ca dumneavoastră să puteți cumpăra în siguranță produsele noastre.

AccesoriiXiaomi se va asigura că livrarea se realizează în bune condiții și în deplină confidențialitate la adresa indicată de către dvs. AccesoriiXiaomi are grijă ca, odată finalizată comanda, produsele să fie pregătite și împachetate cu atenție înainte de expediere.